Pikkujoulut Parhaimmillaan!

YÖN SYKE!
-Näyttelijä ja laulaja Lauri Ketonen tuo Hotelli Hiittenharjuun sekä Hotelli Aquariukseen uuden pikkujoulushow´n!

Nyt kannattaa varata pikkujoulut ruokailuineen ja lähteä porukalla bailaamaan! Tämä koko illan viihdepaketti sisältää maittavan ruokailun ja virkistävien juomien lisäksi erittäin monipuolisen kattauksen ohjelmaa, josta löytyy jokaiselle jotakin.

Lauri Ketosen aikaisemmat Show -kokonaisuudet Vain Tämä Ilta ja Vain Tämä Ilta2 -Spring Edition keräsivät paljon kiitosta ja viihdyttivät kansaa niin maalla kuin merellä.

Yön syke -shown solistina Lauri Ketonen vyöryttää lavalle tunnelmia menevistä pop -kappaleista, iskelmäklassikoista sekä musikaalimaailmasta. Huippuenerginen Un Athletic Monkeys Street Dance -ryhmä lisää mukaan akrobaattisia tanssimooveja ja upeat Lionesses -tanssijattaret täydentävät shown unohtumattomaksi kokemukseksi. Itämeren laineilta tuttu Lauri Ketonen Band muhkeilla soundeillaan säestää mukaansa tempaavan Yön Syke -shown. Kapellimestarina tässä ainutlaatuisessa illassa Markus Takala. Live musiikkia on tarjolla Lauri Ketosen &Bandin tahtiin vielä shown jälkeen, sillä tanssimusiikin ja bilehittien jytkeessä pääsee yleisökin laittamaan parhaimmat liikesarjansa tassilattialle!

Hanki Lippusi Nyt!
www.hotellihiittenharju.fi
www.hotelliaquarius.fi