Rauman Kaupunginteatterin syksyn 2016 musikaali Herrasmieshuijarit (Dirty Rotten Scoundrels) perustuu suosittuun samannimiseen vuonna 1988 valmistuneeseen elokuvaan. Se on perinteistä musikaalikomediaa parhaimmillaan. Tarina vie meidät keskelle Ranskan Rivieran värikkäitä viiden tähden hotelleja ja kasinoita. Hienostuneen riemukas esitys on täynnä ihastuttavia musiikkinumeroita, glamouria ja hullunkurisia käänteitä.

Lawrence Jameson (Teemu Koskinen) elää ylellistä elämää pikkukaupungissa Rivieralla ja elättää itsensä puhumalla varakkaita naisia pyörryksiin ja viemällä heidän rahansa. Freddy Benson (Lauri Ketonen) taas onnistuu huijaamaan pikkusummia kertomalla naisille tarinaa sairaasta isoäidistään. Miehet törmäävät sattumalta junassa.

He yrittävät tehdä yhteistyötä, mutta huomaavat pian, että pieni ranskalaiskaupunki ei ole tarpeeksi suuri elättämään heitä molempia. He lyövät vedon: voittaja on se, joka onnistuu ensin huijaamaan 50 000 dollaria rikkaalta perijättäreltä, saippuakuningatar Christine Colgatelta (Helena Rängman). Häviäjä joutuu jättämään kaupungin. Hillitön taistelu alkaa ja pitää yleisön hyppysissään aina musikaalin loppuun saakka. Mutta kuka lopulta huijaakaan ja ketä……

KIRJOITTANUT
Jeffrey Lane

MUSIIKKI JA SANOITUKSET
David Yazbek

SUOMENNOS
Kari Arffman

OHJAUS
Kari Arffman

KAPELLIMESTARI
Perttu Suominen

KOREOGRAFIA
Sari Louko

LAVASTUS
Samuli Halla

PUKUSUUNNITTELU
Helena Nykänen

KAMPAUKSET JA MASKEERAUS
Tuula Kupiainen-Koivisto

VALOT
Hannu Naamanka

ÄÄNET
Antti Vartiainen

ROOLEISSA
Lauri Ketonen
Teemu Koskinen
Helena Rängman
Hanna Gibson
Timo Julkunen
Heimo Korhonen
Mona Lehtola
Raisa Sorri
Jaakko Tohkanen
Jussi Virkki
Henna Wallin

MUUSIKOT
Perttu Suominen
Seppo Kylänpää
Arto Mäkelä / Kari Mäkiranta
Miika Perkiö / Timo Koskinen
Takku Ylinen