Paulin rakkaus naisystäväänsä Sofiaa kohtaan ei enää kanna, ei enää millään. Kylmien tosiasioiden kertominen vanhalle rakastetulle on kuitenkin vaikeaa. Avoimuuden sijaan Pauli panostaa luovuuteen. Hän kutsuu parhaan ystävänsä Martin asumaan pariskunnan yhteiseen kotiin. Marttia ei kukaan kestä viikkoa enempää, Sofiakin aivan varmasti nostaa kytkintä. Tai niin Pauli kuvittelee.
Kolmen kimppa on tarina kaikille niille, jotka ovat ihastuneet, rakastuneet, eronneet tai ajautuneet auttamaan kaveria parisuhdehädässä.

Sonja Sorvola on näyttelijä ja koreografi, jonka viimeisimpiin roolitöihin lukeutuvat mm. Venus turkiksissa -näytelmän Vanda Jordan (Kapsäkki), sekä The Rocky Horror Picture Shown Magenta (Suomen kiertue). Koreografina Sonja on tuttu Teatteriyhdistys Fake ry:n Badding ja Fame -musikaaleista. Valmistuttuaan Lontoon East 15 Acting Schoolista hän tekee paluun Faken produktioihin tällä kertaa myös näyttämölle.

Raumalla luokanopettajaksi opiskellut Juha Antikainen on työskennelyyt monissa teattereissa mm. Samppalinnan kesäteatteri, Helsingin kaupunginteatteri, Tampereen Työväen Teatteri ja Porin Teatteri. Juha on myös tehnyt musiikkia mm. Turun nuoren teatterin sekä Pyynikin kesäteatterin tuotantoihin.

Lauri Ketonen on vieraillut useissa teattereissa näyttelijänä ja on tuttu myös raumalaisille useista produktioista. Lisäksi hän on ohjannut produktioita Raumalle sekä lähiseuduille. Lauria on voinut kuulla ja nähdä dubbaajana animaatioissa, laulajana laivoilla, musikaaleissa Billy Elliot (Tampereen Työväen Teatteri) ja Päiväni Murmelina (Helsingin Kaupunginteatteri) sekä sarjassa Keihäsmatkat.

Liput: Netticket.fi
Lisätiedot www.teatterifake.fi sekä teatterifake@gmail.com
Teatteriyhdistys Fake r.y.:n löydät myös sosiaalisesta mediasta!