TERVETULOA
WILLKOMMEN, BIENVENUE, WELCOME
IM CABARET, AU CABARET, TO CABARET

On vuoden 1929 viimeinen päivä. Amerikkalainen kirjailija Clifford Bradshaw (Joni Kuokkanen) istuu keskieurooppalaisessa junassa. Hän on kierrellyt ympäri Eurooppaa etsien inspiraatiota seuraavaan romaaniinsa. Nyt määräpäänä on kiehtova ja kansainvälinen Berliini, aikakautensa kabaree- ja yökerhoelämän kiihkeä keskus!

Clifford päätyy vastaanottamaan uutta vuotta kaupungin kuumimpaan kapakkaan, Kit Kat Klubille. Salaperäisen seremoniamestarin (Lauri Ketonen) johtama maankuulu show huipentuu, kun estradille ilmestyy häikäisevä laulajakaunotar Sally Bowles (Kirsi Kärnä). Tuosta hetkestä alkaen Cliffordin vierailu saa aivan uuden suunnan.

Oman mausteensa tapahtumiin tuovat myös vuokraemäntä Fräulein Schneider, naapurit hedelmäkauppias Fräulein Kost ja Herr Schultz sekä Ernst Ludwig, johon Clifford tutustuu jo Berliiniin saapuessaan. Eikä sovi unohtaa klubin hurmaavaa Kit Kat Girls –tanssiryhmää, ihastuttavaa orkesteria ja juhlivaa väkeä, joka heittäytyy Berliinin syleilyyn.

Cabaret on intohimoinen rakkaustarina 30-luvun Weimarin tasavallan Berliinissä. Musikaalin ohjaa teatterinjohtaja Iiris Rannio. Koreografia on Sari Loukon, lavastus Jukka Kurosen ja pukusuunnittelu Helena Nykäsen. Cabaret sisältää 20 upeaa musiikkinumeroa, joita säestää ja rytmittää kapellimestari Perttu Suomisen johtama orkesteri.

TERVETULOA
WILLKOMMEN, BIENVENUE, WELCOME
IM CABARET, AU CABARET, TO CABARET
TOIVON VIIHTYISÄÄ ILTAA

Esitysten lipunmyynti alkaa 19.3.2015!