Suuren suosion syksyllä 2017 Kulttuurikuppila Brummissa, Raumalla saanut Badding -musikaali siirtyy Sieravuoren lomakeskuksen kesäteatteriin kesällä 2018! Näytöksiä on vain kahdeksan, joten kannattaa jo nyt raivata kalenterista tilaa. Liput myynnissä tiketissä ja ryhmämyynti info@sieravuori.fi.

Badding! Omituinen, karismaattinen, ujo, kiltti ja oikukas tähti, joka poistui keskuudestamme aivan liian aikaisin. Rauli Badding Somerjoki aiheutti häämennystä, suurta hurmosta ja raivoakin. Artisti ei sopinut muottiin ja rikkoi raja-aitoja eri musiikkityylien välillä. Elvistä ihaillut laulaja rakasti myös vanhaa tanssimusiikkia ja hittibiisejä riitti keikoilla esitettäviksi.Esiintymispelko, alkoholi ja masennus kuitenkin maalailivat mustia pilviä taiteilijan tielle.

Badding -musikaali kertoo Rauli Badding Somerjoen elämäntarinaa herkästä runopojasta, underground-piirien kautta koko kansan tuntemaksi tähdeksi. Hittikappaleet seuraavat toisiaan ja musiikillisen illan aikana kohdataan myös muita artisteja päähenkilömme uran varrelta. Mm. kappaleet Paratiisi, Fiilaten ja höyläten, Valot, Suspicious minds, Kumipallo, Mun sormuksein, Nuku Pommiin, Kirjoita postikorttiin, Laivat ja Jykevää on rakkaus takaavat onnistuneen ja muistettavan illan tunnelmallisessa kesäteatterissa.

Esityksen on tuottaa Teatteriyhdistys Fake.
Musikaalin ohjaa Lauri Ketonen ja Baddingia näyttelee Erik Kraemer.
Katariina Leinon kirjoittamaa musikaalia esitetään Sieravuoressa 10.7. –21.7.

Facebook:
Teatteriyhdistys Fake ry
Lomakeskus Sieravuori
Sieravuoren Kesäteatteri

ig:
teatterifake

netti:
www.sieravuori.fi