Systeemiä ei voi voittaa – rahaa tulee, vaikka mitä tekisit!

Erkki Lehtinen on tehnyt elämässään yhden virheen. Ilmoittaessaan työttömyydestään viranomaisille, hän on tullut ottaneeksi vastaan rahaa, joka ei oikeastaan kuulu hänen sosiaaliturvaansa. Sen jälkeen portit ovat auki ja uudet tukimuodot valuvat sisään ovista ja ikkunoista. Tilanne saattaa kuulostaa kadehdittavalta, mutta pikku hiljaa kuvaan ovat astuneet niin tunnontuskat kuin pelkokin: Mitä jos huijauksesta jää kiinni? Mitä tapahtuu, jos vaimo saa tietää? Byrokratian virheitä ei kuitenkaan niin vain oikaista, ja lopulta seurausten välttelemiseen vaaditaan epätoivoisia tekoja niin Erkiltä, hänen alivuokralaisenaan asuvalta Visa Muikulta kuin asiasta autuaan tietämättömiltä isävainajiltakin.

Michael Cooneyn farssi Cash on Delivery on kiertänyt voittoisasti niin kansainvälisiä kuin suomalaisiakin näyttämöitä. Farssi palaa Pyhämaahan railakkaasti, ja Suviteatteri kaikuu tänäkin kesänä itkunaurusta. Ohjaajan lauteille palaa kesän 2023 kuumuudessa farssityöskentelyn armoitettu ajoitusmestari Lauri Ketonen. Suviteatterin lipulla voi siis tälläkin kertaa ostaa osansa vauhdista, tuskanhiestä ja tukalista tilanteista.

Esitykset Pyhämaan nuorisoseurantalon katetulla ulkonäyttämöllä
Ensi-ilta: su 2.7.2023 kello 16 Muut esitykset: ti 4.7. – su 23.7.2023.

Tiedustelut, varaukset ja ryhmämyynti:
0440 – 345675
suviteatterivaraukset@gmail.com

Liput

Aikuiset (yli 18 vuotta) 17,00 €
Nuoret (7 – 17 vuotta) 9,00 €
Ryhmäliput (yli 15 henkilöä)

Aikuiset (yli 18 vuotta) 15,00 €
Nuoret (7 – 17 vuotta) 7,00 €
Alle seitsemänvuotiaat lapset pääsevät aikuisen seurassa katsomoon ilmaiseksi.

Puhtaana käteen
Käsikirjoitus: Michael Cooney

Suomennos: Tiina Puumalainen

Ohjaus: Lauri Ketonen

Rooleissa: Tuire Erholm, Maiju Friberg, Kirsi Koponen, Matias Kummila, Lasse Marttila, Mimmi Marttila, Lea Myllymäki, Mika Sjöblom, Teemu Sjöblom ja Suvi Teeri

Tuotanto: Pyhämaan Nuorisoseuran näyttämö