Pyhämaan suviteatterin ensi-ilta on julkista tietoa! Kesällä 2018 nauretaan Ray Cooneyn farssia Munaako herra ministeri! Ensi-ilta on 1.7. Tervetuloa!

Elinkeinoministeri Reino Viljasella on kaikkea, mitä toivoa saattaa: hyväpalkkainen virka, edustava vaimo, liuta nuoria rakastajattaria – ja tietenkin poliittinen sihteeri, joka hoitaa tarvittavat järjestelyt. Eräänä iltana kovapintaisen poliitikon mielenrauha kuitenkin järkkyy. Uusi valloitus – oppositiopuolueen eduskuntaryhmän hurmaava sihteeri – on juuri saateltu hotellihuoneeseen, kun huoneen ikkunalaudalta löytyy kuollut mies. Poli- isin kutsuminen paikalle on tietysti sekä poliittisista että yksityisistä syistä mahdotonta, joten poliittisen sihteerin puhelin soi. Saako ministerin vaimo tietää? Entä pääministeri? Leviääkö tieto lehtiin? Mitä tekee vietellyn naisen ahdistunut avomies? Ja ennen muuta: ymmärtääkö vainaja olla kuollut? Py- hämaan Suviteatteri keittää jälleen sellaisen farssisopan, että sitä ei kannata jättää nauttimatta.

Pyhämaan pyörivälle näyttämölle saapuu jälleen perinteistä brittifars- sia. Viime kesän Täydellisten häiden sivuttua katsojaennätyksiä odotukset ovat korkealla myös Ray Cooneyn Munaako herra ministerin kutsuessa yleisöä vuoden 2018 hulvattomimpaan kesäteatteriensi-iltaan. Ohjauksesta vastaa tänäkin kesänä näyttelijä Lauri Ketonen, joka saa tukea kollegaltaan Mona Lehtolalta. Ammattimaisesta tasosta ei siis tänä vuonnakaan tingitä. Tervetuloa Pyhämaan Suviteatteriin!
Esitykset Pyhämaan nuorisoseurantalon katetulla
ulkonäyttämöllä 1.–22.7.2018

Tiedustelut ja ryhmäliput ennakkoon (14 € / 7 €) 0440 – 345675 tai suviteatterivaraukset@gmail.com
Yksittäiset liput ennakkoon (15,50 € / 8,50 €) Lippu.
Liput ovelta 16 € / 9 €
Lisätietoja: teatteri.pyhamaa.fi