Menestysmusikaali Niin kuin taivaassa on kaunis ja koskettava tarina kotiinpaluusta, musiikin yhdistävästä voimasta ja tosirakkauden löytämisestä.

Maailmankuulu kapellimestari Daniel Daréus palaa lapsuutensa maisemiin, pieneen maalaiskylään, jonne suuren maailman meno ei ole yltänyt, ja asettuu asumaan vanhaan kouluun.

Menestyksekäs ura on menettänyt merkityksensä eikä täytä mielen tyhjyyttä. Terveysongelmista kärsivä mies kaipaisi hiljaiseloa, mutta löytääkin pian itsensä johtamasta kylän kirkkokuoroa — ja keskeltä värikästä ja elinvoimaista yhteisöä. Monenkirjavan kuoron joukosta löytyy paitsi ystäviä myös vanhoja haavoja ja lopulta todellinen rakkaus.

Kun aikaa on rajallisesti, korostuu se, mikä elämässä oikeasti on merkityksellistä.

Juhlavuoden musikaali!
Niin kuin taivaassa -musikaaliin ei voi olla rakastumatta! Melodinen pop suurine musikaaliaarioineen ja herkkine duettoineen saa liikuttumaan ja nauramaan mukana. Elämänilo tarttuu ja valelee sielun lämmöllä.

Musikaalissa nähdään yli 20 näyttelijää, naiskuoro Sorja ja Jussit -kuoro sekä upea 12-henkinen orkesteri. Musikaalin ohjaa Tuomas Parkkinen, kapellimestari on Eeva Kontu, koreografi Jukka Haapalainen, lavastuksen suunnittelee Marjatta Kuivasto ja puvut Leena Rintala.

Tämä Ruotsin yksi rakastetuimmista elokuvista nähdään musikaalina nyt toista kertaa Suomessa. Puhtaasti pohjoismaisen teoksen taustalta löytyy tunnettu Euroviisu-säveltäjä Fredrik Kempe. Så som i himmelen -musikaali (As it is in Heaven) kantaesitettiin syyskuussa 2018 Tukholman Oscars teatern’ssa.