Vexin ja Irwinin ystävyys oli alusta asti vauhdikas: 5-vuotias Vexi mätkäisi vuotta nuorempaa Irwiniä nenään heti ensitapaamisella. Tuosta käynnistyi kahden legendaarisen taiteilijan yhteinen taival, joka jätti lähtemättömän jälkensä kotimaiseen musiikkikenttään.
Rauman Kaupunginteatterissa ensi-iltansa 6.9.2014 saava Villit vuodet -musikaali kertoo Vexin matkasta Hämeenlinnan Rinkelinkadulta yhdeksi valtakunnan arvostetuimmista sanoittajista. Miten yhteiskunnan vihollisesta kasvoi palkittu kulttuuripersoona? Vuosien varrelle mahtuu niin Työmiehen lauantain radiosoittokieltoa kuin avioerojakin, mutta tietenkin myös valtava määrä upeaa musiikkia.
Vexin sanoituksista on levytetty kaikkiaan yli 2500 kappaletta. Musikaaliin niistä on valikoitunut 22 ikivihreää hittiä, joukossa mm. Ei tippa tapa, Katson sineen taivaan, Kerrasta poikki, St. Pauli ja Reeperbahn sekä Viuhahdus.
Villit vuodet -musikaalin on käsikirjoittanut sekä ohjannut Heikki Paavilainen, joka on toiminut aiemmin myös Rauman Kaupunginteatterin johtajana (vuosina 1999-2005). Vexinä nähdään ja kuullaan Raumalla jo aiemmin hurmannut, komeaääninen Lauri Ketonen ja Irwiniä tulkitsee rento ja rempseä Joni Kuokkanen. Naispääosassa vierailee tangokuningattareksikin kruunattu viehkeä ja valloittava Johanna Pakonen. Musikaalia tahdittaa ja säestää kapellimestari Perttu Suomisen johtama liveorkesteri.