Kesällä 2012 Samppalinnan Kesäteatterin lavan valtaa musikaalikomedia Housut pois!
Oscar-palkittuun elokuvaan The Full Monty perustuvan musikaalin maanläheinen huumori ja koskettavat hetket ovat tehneet siitä huippusuositun maailmalla ja Suomessa. Samppalinnan Kesäteatterin versio ei takuulla jää edeltäjiensä varjoon, vaan vyoryttää lavalle miesenergiaa musikaaliorkesterin säestyksellä.
Musikaali kertoo tavallisista duunareista, jotka jäävät työttömiksi telakan lopettaessa toimintansa. Työvoimatoimiston jonossa rapistuvat niin itsetunto kuin miehisyyskin. Paikalliselle klubille salaa livahtaneet kaverukset näkevät naisten hullaantuvan Chippendales-tanssiryhmästä ja päättävät hoitaa raha-asiansa kuntoon perustamalla oman tanssiryhmän. Kaljamahat tai rytmitajun puute eivät ryhmän ponnisteluja haittaa,mutta matkan varrella on monta muuta mutkaa.
Samppalinnan Kesäteatterin ratkiriemukkaassa versiossa lavalla nähdään mm. Mika Räinä, Panu Vauhkonen, Jani Karvinen, Henry Hanikka, Lauri Ketonen, Pedram Aflatuni, Saara Lehtonen, Veera Railio ja Kristina Vahvaselkä sekä Jussi Vahvaselän johtama musikaaliorkesteri.
Tule nauramaan kanssamme kesän hauskimmalle musikaalikomedialle!
Esitykset jatkuvat läpi kesän 21.6.-11.8. Varaa lippusi ajoissa sillä osa esityksistä on jo loppuunmyytyjä.
www.samppalinnanteatteri.fi